Milyen törölközőt használj a strandon?

2018.07.18.

Milyen törölközőt használj a strandon?

Akár tengerparton lakik, akár nyaralást tervez, a tökéletes strandtörölköző az egyik legfontosabb kellék a nap bármelyik szakaszában a parton. (Hé, ha csak a sörpadra teríted rá, az is számít!)

Számtalan módon használják a strandtörölközőt, és a nagyméretű darabok évekig kitartanak. Vannak már olyan méretű törölközők, amikből két szoknyát is lehetne varrni.

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő termékünket fogjuk most ajánlani, amelyi mind árban, mind pedig minőségében megállja a helyét a strandokon. Engedje meg magának, hogy igazán egyedi és prémium kategóriás törölközőn barnítsa a testét.

Az utazók tudják, mennyire fontos egy gyorsan száradó törölköző egy forró nap után az strandon. A Myrtle Beach strand törölköző gyorsan megszárad, és védi a többi holmiját nedvességtől, vagy a kellemetlen penész kialakulásától. A hat féle színben kapható a törölköző, amelyek következők: 

  • Natural - Natúr
  • Mint - Menta
  • Dark Navy - Tengerészkék
  • Burgundy - Bordó
  • Silver - Ezüst

A mérete 90x180 cm A törölközőt kifejezetten úgy tervezték, hogy a puha,  pamut frottír szinte körül öleli a testet. A 100% fésült, gyűrűs fonású pamutból készült törölköző gyorsan szívja el a vizet és nem irritálja a bőrünket.

vissza