Iron Lady - szerelem a vízben, és azon túl

2016.08.15.

Iron Lady - szerelem a vízben, és azon túl

Rio de Janeiroban nem csak, mint sportoló, de mint szerelmes is csúcsra ért Hosszú Katinka. Mert, a sok-sok edzés mellett nem kis szerepe volt férjének, Shane Tusup-nak is, akivel így a riói olimpián három aranyérmet, és egy bronzot szerzett.

Az életét már nem tudja elképzelni Shane nélkül, amit már többször is hangoztatott. Nagyon szoros, és intenzív kapcsolat alakult ki közöttük, hiszen egész nap együtt vannak.

Történetük 2008-ban, az Egyesült Államokban kezdődött. Shane szólította meg először, de mivel Katinka nem nagyon értette az angolját, az első randi akkor még elmaradt.

„Egymás mellett úsztunk. Shane nagyon gyorsan beszél, s én nem értettem, hogy mit mond. Állítólag négyszer is megkérdezte, hogy randizunk-e, mire eljutottunk odáig, hogy tényleg találkozzunk” – mesélte Hosszú Katinka, akinek a folyamatos „kudarcai” miatt Tusup azt hitte, soha nem jön össze kiszemeltjével.

Pedig az igazság az volt, hogy nagyon tetszett neki Shane, csak éppen a nyelvi nehézségek okoztak egy kis problémát. Egészen addig, amíg a úszónő megkérdezte a szobatársát, mit is szeretne igazából tőle ez a pasi. Ő pedig közölte, hogy egy randit szeretne kérni tőle, akkor Katinka nagyon boldog lett.

A 2012-es, sikertelen londoni olimpia után a szerelme lett az edzője, majd ezután olyan jól működött köztük minden, hogy 2013-ban össze is házasodtak.

„Kapcsolatunk elég bonyolult, de nem egészségtelen. Otthon Shane szuperédes szerető és nagyon vicces, az uszodában következetes és olykor szigorú” – mesélte a magyar világklasszis.

Miközben Hosszú versenyez, Tusup a medence mellett tombol, ugrál, üvölt, szinte együtt küzd feleségével.

„Életem szerelme, köszönöm, hogy részese lehettem annak az elképesztő útnak, amit bejártál. Büszke vagyok minden cseppnyi vérre, verejtékre és könnyre, amit beleadtál az elmúlt négy évbe. Köszönöm, hogy kockáztattál velem négy éve, és bíztál bennem, amikor még én sem bíztam magamban. Te vagy az én hősöm és inspirációm!” – olvasható Tusup közösségi oldalán a szerelmes levélnek is beillő bejegyzés.

Erre mondják, hogy tökéletes pár!

vissza