Blog

Milyen törölközőt használj a strandon?

2018.07.18. Milyen törölközőt használj a strandon?

Akár tengerparton lakik, akár nyaralást tervez, a tökéletes strandtörölköző az egyik legfontosabb kellék a nap bármelyik szakaszában a parton. (Hé, ha csak a sörpadra teríted rá, az is számít!)

tovább

Palvin Barbara testét egyetlen kis törölköző takarja

2018.04.17. Palvin Barbara testét egyetlen kis törölköző takarja

A csinos modell mutatott egy fekete-fehér fényképet, amin meztelen testét egy kis törölköző takarja, egy pedig a hajára van csavarva.

tovább

Még a törölközőknek is van lejárati idejük

2018.03.12. Még a törölközőknek is van lejárati idejük

Mindenki otthonában vannak olyan dolgok, melyeket már évek, sőt akár évtizedek óta tárolunk. Sokan úgy véljük, akár örökké megtarthatnánk őket, ám többségüknek bizony van lejárati ideje, ami után használhatatlanná válik.
Még a törölközőknek is van lejárati dátuma. Te vajon gondoltad volna ezt?
Milyen gyakran cseréled a törölköződet otthon?

tovább

Hogyan kell helyesen hajtogatni a törülközőt? Mi most megmutatjuk (videó)

2017.05.09.

Általában, ahogy a kezünkbe kerül. Őszintén, én magam sem szoktam órákig vacillálni ezen a dolgon. Megfogom és összehajtom a törülközőt úgy, ahogy van, és kész. De!

tovább

Cristiano Ronaldo egy szál törölközőben kívánt boldog új évet (videó)

2017.01.11.

Különösen a hölgyek nagy örömére, nem csak a pályán villantja meg felső testét a focista. Ezúttal egy szál törölközőben énekelt a tükör előtt, így kívánt kellemes ünnepeket mindenkinek, aki követi őt.

tovább

Milyen gyakran mossuk a törölközőket?

2016.10.20. Milyen gyakran mossuk a törölközőket?

A törölközőknél ismételten felmerül a kérdés, milyen gyakran kell lecserélni és kimosni. Sokan úgy gondolják, hogy nem szükséges túl sűrűn, hiszen a már tiszta testünket töröljük meg vele.

tovább

Ilyen is van! Egy törölköző miatt óvtak a svéd kézisek Rióban

2016.08.29. Ilyen is van! Egy törölköző miatt óvtak a svéd kézisek Rióban

Rio de Janeiro - Az egyiptomi férfikézilabda-válogatott történelmi győzelmet ért el Rióban a Svédország elleni csoportmeccsen, de a "meccs" itt még nem ért véget, mert...

tovább

Iron Lady - szerelem a vízben, és azon túl

2016.08.15. Iron Lady - szerelem a vízben, és azon túl

Rio de Janeiroban nem csak, mint sportoló, de mint szerelmes is csúcsra ért Hosszú Katinka. Mert, a sok-sok edzés mellett nem kis szerepe volt férjének, Shane Tusup-nak is, akivel így a riói olimpián három aranyérmet, és egy bronzot szerzett.

tovább

Jajj, úgy élvezem én a strandot!

2016.07.29. Jajj, úgy élvezem én a strandot!

Egy vicces összeállítást nézhetnek meg a kedves olvasóink, arról, hogy milyen őrültségek fordulnak elő egy strandon. Jó szórakozást Mindenkinek!

tovább

Nyári fesztiválok

2016.07.21. Nyári fesztiválok

A nyár már nem is lenne nyár, a sok nagyszerű fesztivál nélkül, amiből hálisten, egyre több, és több van kis hazánkban. A következő oldalon a legnépszerűbb fesztiválok listáját gyűjtöttük ki nektek. Jó böngészést!

tovább