Blog

Hogyan kell helyesen hajtogatni a törülközőt? Mi most megmutatjuk (videó)

2017.05.09.

Általában, ahogy a kezünkbe kerül. Őszintén, én magam sem szoktam órákig vacillálni ezen a dolgon. Megfogom és összehajtom a törülközőt úgy, ahogy van, és kész. De!

tovább

Cristiano Ronaldo egy szál törölközőben kívánt boldog új évet (videó)

2017.01.11.

Különösen a hölgyek nagy örömére, nem csak a pályán villantja meg felső testét a focista. Ezúttal egy szál törölközőben énekelt a tükör előtt, így kívánt kellemes ünnepeket mindenkinek, aki követi őt.

tovább

Milyen gyakran mossuk a törölközőket?

2016.10.20. Milyen gyakran mossuk a törölközőket?

A törölközőknél ismételten felmerül a kérdés, milyen gyakran kell lecserélni és kimosni. Sokan úgy gondolják, hogy nem szükséges túl sűrűn, hiszen a már tiszta testünket töröljük meg vele.

tovább

Ilyen is van! Egy törölköző miatt óvtak a svéd kézisek Rióban

2016.08.29. Ilyen is van! Egy törölköző miatt óvtak a svéd kézisek Rióban

Rio de Janeiro - Az egyiptomi férfikézilabda-válogatott történelmi győzelmet ért el Rióban a Svédország elleni csoportmeccsen, de a "meccs" itt még nem ért véget, mert...

tovább

Iron Lady - szerelem a vízben, és azon túl

2016.08.15. Iron Lady - szerelem a vízben, és azon túl

Rio de Janeiroban nem csak, mint sportoló, de mint szerelmes is csúcsra ért Hosszú Katinka. Mert, a sok-sok edzés mellett nem kis szerepe volt férjének, Shane Tusup-nak is, akivel így a riói olimpián három aranyérmet, és egy bronzot szerzett.

tovább

Jajj, úgy élvezem én a strandot!

2016.07.29. Jajj, úgy élvezem én a strandot!

Egy vicces összeállítást nézhetnek meg a kedves olvasóink, arról, hogy milyen őrültségek fordulnak elő egy strandon. Jó szórakozást Mindenkinek!

tovább

Nyári fesztiválok

2016.07.21. Nyári fesztiválok

A nyár már nem is lenne nyár, a sok nagyszerű fesztivál nélkül, amiből hálisten, egyre több, és több van kis hazánkban. A következő oldalon a legnépszerűbb fesztiválok listáját gyűjtöttük ki nektek. Jó böngészést!

tovább

A világ legnagyobb törölköző-gyűjteménye

2016.07.14. A világ legnagyobb törölköző-gyűjteménye

Mindenki szeret gyerekkorában gyűjtögetni valamit. A fiúk általában matchboxot, autós kártyát, a lányok főleg szalvétát, kendőt, vagy fiúzenekaros posztert. Aztán idővel ezek a dolgok a háttérbe szorulnak, jelentőségüket veszítik, majd eltűnnek az életünkből. De nem vagyunk egyformák!

tovább

Régi magyar fürdővilág

2016.06.30. Régi magyar fürdővilág

Milyenek voltak Magyarország nagy hírű fürdői a régi századokban? Miféle kezeléseket, kúrákat ajánlottak a különféle nyavalyákra a fürdőmesterek?

tovább

7 nélkülözhetetlen kellék, a strandoláshoz

2016.06.15. 7 nélkülözhetetlen kellék, a strandoláshoz

Összeírtuk, hogy mi az a hét dolog, amit semmiképp ne hagyj otthon, ha elindulsz a strandra. Lássuk most ezeket!

tovább